De bästa reality serierna någonsin

Vi vet alla att vi älskar dem, och vi vet också alla att det inte direkt är någonting man skryter om. Vare sig det handlar om amerikanska reality serier eller svenska så finns det en hel del som stannat kvar i minnet hos oss. Det finns fortfarande massor av reality serier att se, men några av våra absoluta favoriter har slutat att sändas. En reality serie är det bästa en regnig dag, efter att du kommit hem efter en jobbdag eller när du är deppig efter att ha blivit dumpad eller har fått en släng influensa. Spel på realityshows har blivit populärt de senaste åren men det är inte lika populärt som att använda Bethard bonus, till exempel för att satsa på ditt favoritlag! Vad det än är som drar ner dig kan reality serier vara ett perfekt sätt att få tillbaka ett gott humör – eller i alla fall kunna gotta sig i det faktum att det finns de vars liv faktiskt är mer dramatiska än ditt.

Vilka är då våra favoriter genom tiderna? Tack för att du frågar, här kommer listan på de tre ultimata serierna för dig som älskar reality-tv.

The Simple Life

Vi börjar med en riktig klassiker, The simple life, som med Paris Hilton och Nicole Richie – back in the day när de fortfarande var bästa kompisar – gjorde succé i TV-världen och gav oss nya uttryck som den ikoniska frasen “that’s hot”. Tjejerna åkte runt i USA och fick prova på olika låginkomsttagarjobb, ett långt steg ifrån deras vanliga, glamourösa liv. Det blev såklart ännu mer drama än vad som visades i serien när vänskapen gick i kras, vilket ledde till ytterligare en TV-serie, den där Paris Hilton skulle hitta sin nya bästa vän.

 

Jersey Shore

Vi förflyttar oss till New Jersey, en delstat som ligger ganska nära New York, och hittar ett antal amerikaner med italienska rötter. Du kommer med all säkerhet känna igen åtminstone ett par av deltagarna i serien, även om du aldrig sett den innan, eftersom många av dem blev stora stjärnor i skvallerpressen, både när serien var igång och långt efteråt. Det här är en perfekt serie för dig som älskar massor av draman och förhållanden som avlöser varandra. Vi kan också tippa om den brittiska motsvarigheten Geordie Shore, där du förutom en hel del nya ansikten även kan öva dig på att bemästra en brittisk dialekt.

 

Top Model

Tyra Banks har byggt ett imperium av denna serie, som finns i hur många olika länder som helst, inklusive en svensk variant. Den här serien har allt, från casting och fantastiska make-overs, till drama, tävlingar och fantastiska fotosessioner. Det här är en bra serie för dig som vill ha ett tävlingselement, och som vill kunna hänga med på samma koncept i flera olika tappningar. Det spelar ingen roll att tjejerna nästan aldrig får sin stora karriär – det är vägen dit vi vill följa.